Imádni fogod mert csodásak a színei, semmihez sem hasonlítható az íze, bőséges, laktató, egyszerűségében különleges és csak 5 perc az egész :-)
Alapanyag igénye 2 főre : 200 g ruccola, 10 szelet pármai sonka, 100 g parmezán hosszú, vékony szeletekben, 80 g fenyőmag.
A megmosott, lecsepegtetett salit a sonkaszeletek közepére teszem a sajttal és nem túl szorosan feltekerem őket. Pirítok 80 g fenyőmagot és rászórom.
Volt 5 perc?! :-)
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.